Hodnocení

9,0
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,6
Pohodlí
8,6
Poloha hotelu
8,7
Zařízení
8,5
Personál
9,5
Poměr ceny a kvality
9,0

Hodnocení

    Roman
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    13. dubna 2018
    sauna, zajímavé umístění, ochota personálu, snídaně
    Tom
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    21. února 2018
    Ubytování trochu mimo město, autem do obchodu, hospody, na večeři. Pěšky delší procházka.
    čIsto, uklizeno. Ohledně ubytování super.
    Ivo
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    11. února 2018

    Maximální spokojenost

    Snídaně a sauna
    Tomas
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    5. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    19. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    28. prosince 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Martin
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    18. prosince 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    13. prosince 2017
    Postel pohodlná, personál - paní příjemná, pokoj útulný čistý, snídaně standard ( nevím co si, kdo představuje pod pojmem fantastická snídaně )
    pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    7. prosince 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    23. ledna 2017

    Přenocování během lyžovacího víkendu

    Paní domácí byla velice milá, pokoj uklizený, čistý a příjemně vytopený. Snídaně byla výborná, doporučuji toto ubytování.
    Aneta
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    3. ledna 2017
    Sympatický personál, hezký pokoj, všude perfektně uklizeno. Na lyže kousek autem nebo skibusem
    parezzbablu
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    12. prosince 2016
    Pokoj byl relativně malý. Stejně tak koupelna. Nicméně na dvě noci naprosto dostačující.
    Pohodlná postel, velký balkón, fajn snídaně. Velmi čisté pokoje. Úklid paní prováděla každý den - ustlané postele, dokonce i oděvy volně se válející na posteli a zemi byly po návratu na pokoj úhledně složeny.
    pavel
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    10. prosince 2016
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Tomas
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    2. dubna 2018
    We were there just fot one night. We cannot use the sauna. I dont know why, we dont understand deutsch, but i think, it can be used only in afternoon. We were there from night to morning.
    Great nature around hotel. Good view.
    M Heyneke
    za

    Průměrné hodnocení

    9,6
    27. ledna 2018
    Personal and friendly with a Austrian-"Bavarian" feeling all around.
    Marek
    pl

    Průměrné hodnocení

    8,8
    22. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Peter
    sk

    Průměrné hodnocení

    9,6
    8. ledna 2018
    Very nice staff, we appreciate everything they did for us :) DANKESCHÖN :)
    Natália
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    25. července 2017
    Nice people, clean rooms, a beautiful place.
    Eduard Thamm
    at

    Průměrné hodnocení

    9,2
    24. února 2017

    Good place to spend a night.

    Ivana
    gb

    Průměrné hodnocení

    9,6
    23. prosince 2016
    We were held back by bad traffick and arrived rather late. The owner was very kind on our arrival, no fuss... Also the house is very well kept and it was easy to find.
Načítaní hodnocení